Quiz for the Week Starting 21 August 2006.
 

PREVIOUS QUIZ-----------THIS WEEKS QUIZ-----------NEXT QUIZ

3 Streets Trivia HOME

Trivia Question 1:What was the name of the 1992 Elvis impersonator movie starring Elvis's future son-in-law?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 2:What city and country would you be in if you landed at Orly Airport?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 3:Which company's catch phrase is 'Keeping the air fair'?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 4:Which artist released the album 'Ziggy Stardust''

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 5:Name the lead singer of the Australian rock group 'You am I'.

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 6:Which group's CD 'Vertigo' was stolen from their studio in the South of France before it was released?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 7:Which time-keeping device has the most moving parts?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 8:What 1992 reality television series followed the lives of Australian family, Noeline Baker, Laurie Donaher and their offspring?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 9:What is the main ingredient of quiche?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 10:Name the Australian rock band whose only Top 40 hit in the U.S. was the 1967 song 'Friday On My Mind'.

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 11:Who provided the voice of the genie in the Disney movie 'Aladdin'?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 12:Name the monitoring station used to control the area into and out of East Berlin before 1989.

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 13:Who is the Roman god of the sea?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 14:Which cartoon character is 'our man, hero of our nation'?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

Trivia Question 15:What country has a 'Rump' parliament?

Answer: (Answer was released on 21 August 2006)

 

PREVIOUS QUIZ-----------THIS WEEKS QUIZ-----------NEXT QUIZ
SITE MAP | CONTACT | ABOUT | LINKS | PRIVACY DISCLAIMER | QUIZ INDEX | COPYRIGHT 3 STREETS TRIVIA ©